torstai 10. tammikuuta 2013

Kello 13.00

Kello 13.00 se tapahtuu. Niin olen laskenut. Olen testannut kaikkia mahdollisia menetelmiä, myös korteista ennustamista, arvan heittoa, noitarumpua, lukenut etuperin ja takaperin kaikkien uskontojen pyhiä tekstejä, ja tulos on aina sama, joten asiasta ei ole epäilystäkään. Siis mikäkö tapahtuu? Anteeksi, en tainnut mainita. Maailmanloppu! Mikäs muukaan. Kyllä minäkin nyt yhden maailmanlopun pystyn manaamaan siinä kuin kaikki muutkin. Ei se ole mayojen etuoikeus tai Nostradamuksen tai Jehovan todistajien ja keitä kaikkia niitä nyt olikaan. Kuulkaa ihmiset ja valmistautukaa! Aikaa on vain muutama tunti, mutta valmistautukaa niin hyvin kuin pystytte. Jotta olette valmiina, kun maailmanloppu tulee. Kukaan ei tiedä, millainen siitä tulee. En edes minä. Jos minulla olisi ollut enemmän aikaa tutkia ennusmerkkejä, olisin kyllä pystynyt selvittämään senkin. Mutta onko sillä väliä? Loppu on loppu, tapahtui se miten tahansa. Ketä sen laatu siinä vaiheessa enää kiinnostaa, kun se tapahtuu. Sittenpä näette itse. Aivan varmasti näette ja koette jotakin ainutlaatuista. Maailmanloppu on ainutlaatuinen tapahtuma, koska se ei ole tullut vielä koskaan aikaisemmin. Mutta tällä kertaa se tulee aivan varmasti. Näin olen laskenut ja ennusmerkkejä tulkinnut. Tulkoon kuuma kivi, joka polttaa kaiken. Tulkoon hyökyaalto, joka upottaa kaiken alleen. Tulkoon maapallon napojen siirtyminen, ilmakehän häviäminen, ydinlaskeuma, supernova. Tulkoot kaikki jumalat taivaistaan ja paholaiset helveteistään noutamaan seuraajansa luokseen. Paratiisin portit aukeavat, helvetti repeää auki jalkojenne juuressa. Se tapahtuu pian. Älkää kääntäkö selkäänne minulle, vaan kuunnelkaa ja  uskokaa. Valmistautukaa! Maailmanloppu tulee kello 13.00.


***
Hupsista, tämän kirjoittaminenhan oli suorastaan flow-kokemus! Pitäisikö siitä huolestua, jos näin sekopäisen jutun kirjoittaminen on ihan kakunpala?

5 kommenttia:

 1. :D
  Ääh, ei pidä huolestua. Välillä pitää vähän tuulettaa pääkoppaa.
  Vaan hyvä ennustus, kerta kaikkiaan. :)

  VastaaPoista
 2. kiitos kun ilmoitit .. he-hehh

  VastaaPoista
 3. Maailmanlopun profeetta - olisiko siitä uudeksi uraksi? Toisaalta, ei se sitten tullutkaan vaan täällä ollaan edelleen... Pahus! Pieleen meni ennustus (tällä kertaa).

  VastaaPoista
 4. Tykkäsin tästä, kuten olen tykännyt aikaisemmistakin päivätarinoista, ne ovat virkistävän erilaisia keskenäänkin.

  VastaaPoista
 5. Kiva kuulla :) Minulla on nyt nimenomaan tarkoituksena kokeilla kirjoittaa erityyppisiä tekstejä ihan kokeilumielessä.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...