lauantai 19. tammikuuta 2013

Herkullinen

Juoruillaanko vähän? Se piristää päivää, ja sitä paitsi minulla on todella herkullinen juoru kerrottavana. Oletko kuullutm Sepon edesottamuksista? Etkö? No, minäpä kerron!

Sen varmaan olet kuullut, että Seppo nimitettiin äsken korkeaan EU-virkaan. Sepolla ja vaimollaanhan oli parisuhdeongelmia, omakotitalokin oli laitettu myyntiin muutama kuukausi sitten ja molemmat tietenkin hankkineet omat asunnot. Mutta nyt on siis avioero peruttu ja Hilkka lähtee Sepon mukana Brysseliin. Niinpä, siellä pitää olla vaimo mukana edustamassa. Saapa nähdä kauanko tätä onnea kestää.

Ai et ole kuullut, miksi ne olivat eroamassa? Niiden Sepon naisseikkailujen vuoksi tietenkin. Sillähän on naisia ollut vaikka kuinka paljon, mutta se viimeisin juttu alkoi käydä niin vakavaksi, että Seppo ilmeisesti ajatteli oikeasti vaihtaa nuorempaan. Kaikkihan ne naisjutut ovat olleet nuorten naisten kanssa. Ajattele nyt, tuollainen päälle viisikymppinen valtion viraston johtaja viettelee alle kolmikymppisiä naisia omasta organisaatiostaan. Juu, juu. Sieltä työpaikalta se ne kaikki on löytänyt. Hetken aikaa käyttänyt ja sitten jättänyt ja siirtynyt seuraavaan. Yksikin ratkesi ryyppäämään kun Seppo jätti.

Mutta tämä viimeisin, Heidi, olikin vähän erilainen tapaus siinä suhteessa, että kuvitteli pääsevänsä urallaan eteenpäin oikein vauhdilla. On kuulemma aika hyvä manipuloimaan ihmisiä ja taisi melkein onnistua kääntämään Seponkin pään oikein pysyvästi. Niinhän se Heidi jo joillekin ihmisille oli alkanut puhua suhteen julkistamisesta ja lapsiakin oli jo kovasti tekemässä Sepon kanssa. Siinä Seppoa vietiin kuin pässiä narussa.

Mutta sitten tuli tämä EU-virka ja Seppo hoksasi, ettei Heidistä ole edustusrouvaksi. Onhan se edustavan näköinen ja kaikkea, mutta kun sillä on ongelmia. Syö kuulemma jotain psyykelääkkeitä ja on sitä paitsi jaellut herkkujaan vähän sinne tänne ja vielä työpaikalla. Siinä oli todellakin kaksi samanlaista löytäneet toisensa. Mutta ei se Seppo sitten kuitenkaan, kun piti ilmeisesti valita Heidin ja EU-viran välillä. Huomasi, että Hilkka on uran kannalta parempi vaihtoehto.

2 kommenttia:

  1. Hyvä juoru ja kuvastaa just sitä mottipäisyyttä joka on suora seuraus kun liian pienet aivot saavat käsitellä liian suurta tietomäärää. On se jumalauta kumma kun vähän saadaan valtaa niin luullaan olevansa jumalasta seuraavia ja toimitaan ihan miten sattuu. Henkilökohtaisesti kyllä nautin, ei mene kovinkaan pitkää aikaa kun vanha ja moneen kertaan nähty kaava toteutuu, ilmoitetaan että ko. tyyppi on jäänyt sairaslomille ja sitä kautta automaattisesti eläkkeelle "työpaineiden aiheuttaman stressin" takia. Sitten sitä rupeaa menemään viinaa ja psyykelääkkeitä ja muutaman vuoden (ellei jo peräti aiemmin) lehdet otsikoivat itsemurhayrityksestä tms. Naurettavaa touhua, sanon minä.

    Ps. Sulla oli eilen niin hieno kommentti tuolla Luostarin puolella että on ihan pakko ylistää vielä tässäkin. Sussa on nainen sellaista munaa luonteessa josta minä pidän!

    VastaaPoista
  2. Seppohan on sellainen tapaus, joka kuvittelee, ettei kukaan huomaa mitään ja että häneen ei kukaan koske, koska hän on muuten niin korvaamaton. Ja täysi sika siinä mielessä, että käyttää asemaansa hyväkseen. Kyllähän nuori nainen kokee itsensä imarrelluksi, kun "aikuinen" mies, joka vieläpä on organisaation ravintoketjun huipulla, osoittaa huomiota. Eikä tästä mitään itsemurhayritystä seuraa, kun Seppo itse ei koskaan tule ymmärtämään tehneensä jotain väärää.

    Hmm, mitähän sitä oikein tuli kommentoitua eilen? Pitää käydä tarkistamassa...

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...