maanantai 22. huhtikuuta 2013

Rämpimällä eteenpäin

Viime yönä uneksin jostain mukavasta. Sitten heräsin ääneen, joka kuului sängyn vierestä. Kissa oksensi. Piti nousta ylös ja siivota oksennukset pois. Jatkoin uneksimista. Parin tunnin kuluttua heräsin taas. Samaan ääneen. Taas rätti käteen ja siivoamaan. Töistä tullessa kiersin talon ja tarkistin tilanteen. Lisää oksennusta. Kylppärin lattialla ja olohuoneen matolla. Jälkimmäinen on vakiopaikka, josta nyt ainakin kissanoksennusta löytyy, jos sitä jostain on löytyäkseen. Lisää siivousta.

Iltapäivän lopussa lääkäri lähetti tekstarin: Labratuloksesi oli epänormaali. Tervetuloa takaisin puolen vuoden kuluttua. Tipahdin äkillisesti pohjamutiin viestiä tavaillessani. En odottanut tätä, ja tällaisessakin tapauksessa olisin odottanut kahta lausetta pidempää tiedonantoa ja kehotusta ottaa yhteyttä, jos on kysyttävää. Voihan yhteyttä ottaa ilman erillistä kehotustakin, mutta silti ihmettelen lyhytsanaisuutta.

Paniikinhallintaohjelma on käynnissä. Vettä menee edelleen saappaanvarresta sisään, mutta tyhjennetään saappaat sitten, kun päästään kuivalle maalle. Kissaa voisi muuten rapsutella, mutta nyt sieltä saattaa saada oksennukset syliinsä. En taida jaksaa ottaa sitä riskiä tänään.


10 kommenttia:

 1. Voi ei, kurjalta ja hurjalta kuulostaa. Toivottelen sinulle voimia ja rapsutusterapiaa jahka terapeutit kuntoutuvat.

  Rämmitään yhdessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Huono alku viikolle...

   Poista
 2. Olipas erikoista, että lääkäri tuolla tavalla ilmoitteli.
  Maanantaista on selvitty, koitetaan kahlata eteenpäin. Kissatkin;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiistai on jo parempi päivä :)

   Poista
 3. Kannattaa ajatella niin, että ei se labratulos varmaan millään muotoa hälyttävä ole, kun ei kerta tuon tarkempaa tiedonantoa tullut. Paranemisia myös karvakamulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kai, kun ei tuon enempää ollut sanottavaa. Silti aloin kaivata lisäselityksiä.
   Viime yönä kukaan ei yrjönnyt. Se on ihan positiivista :P

   Poista
 4. Höh. Ota nyt yhteyttä ettet rassaa päätäsi koska ainakin mun mielestä epätietoisuus on pahasta. Toivotaan kuitenkin ettei mitään paskoja uutisia ja sympatiat sulle kissan oksennuksista sillä meillä koiruus harrasti samaa syötyään metsässä jotain p**kaa.
  Tiedät kyllä, hengessä mukana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähetin spostia, kun sinne ei voi soittaa(!), ja nyt odotellaan vastausta.
   Tiedän kyllä ♡

   Poista
  2. Okei, hyvä niin äläkä huura mulle ;)

   Poista
  3. En mää sulle huura.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...