torstai 1. tammikuuta 2015

Uudenvuodenlupaukset

Vuonna 2015

 • Liikun enemmän. Syksyn mittaan liikkuminen on jäänyt retuperälle, kun töissäkäyminen on vienyt kaiken energian.
 • Syön vähemmän suklaata ja sen sijaan vaikka enemmän hedelmiä. Ylimääräisestä energiansaannistasta voi ihan hyvin karsia.
 • Pudotan painoa 3-5 kiloa. (Liittyy kahteen edelliseen kohtaan.) En ole ylipainoinen, mutta jos trendi on ylöspäin, asialle saattaisi olla hyvä tehdä jotain.
 • Yritän organisoida työajan ulkopuolisen aikani hiukan paremmin enkä jätä asioita odottamaan tarkemmin määrittelemätöntä, ns. sopivaa hetkeä, joka ehkä koittaa joskus tulevaisuudessa. Jos vaikka saisi sitten jotain järkevääkin joskus tehtyä.
 • Kiinnitän enemmän huomiota ulkonäkööni, erityisesti ihmisten ilmoille lähtiessä mutta myös kotona. 
 • Olen sosiaalisempi vaikka ihan näön vuoksi siitäkin huolimatta, vaikka ympärillä olevien jutut eivät jaksaisi aina kiinnostaa. 
 • Teen käsitöitä, askartelen, leivon yms. sen sijaan, että vain puhun siitä, miten pitäisi tehdä jotain. Tämän ei tarvitse olla päivittäistä, mutta jos edes viikoittain tartun toimeen ja nysvään jotain pientä, niin hyvä.
 • Kirjoitan enemmän. En välttämättä kaikkea tähän blogiin, mutta jonnekin. Monipuolisesti ja uutta kokeillen.
Olisikohan tuossa riittävästi? Ainakin näin alkuun. Jos kaikki lupaukset on toteutettu kesään mennessä, teen uusia lupauksia loppuvuodella.

Että lycka till sitten vaan itselleni.

Mites te muut?

8 kommenttia:

 1. Juuri tuli sähköpostiin kitimarketin mainos hedelmistä eurolla kappale/kilo/jokin muu määre. Sinne kahmimaan heti huomenna!
  Lykkatill sulle tapahtui missäkin asiassa mitä tahansa. :]

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, sinne! Ajattelin, että voisin pitää töissä hedelmävatia pöydänkulmalla sen sijaan, että kipaisen lähikioskiin ostamaan suklaata.

   Poista
 2. Minä en harrasta uuden vuoden lupauksia. Sen sijaan keskellä vuotta saatan luvata, ihan vaan itsekseni jotain. Kuten viime syyskuussa aloitin suklaattoman elämän, vieläkään en ole suklaata tai karamelliä syönyt. Toki joskus pullaa yms kahvin kanssa, mutta harvemmin. makean himo on kadonnut täysin.
  Omia omenia on riittänyt jouluun asti, viimeiset lobot ovat menossa. Marjoja on pakkasessa vielä runsaasti,mustikoita, mustaherukoita,puolukoita, vadelmia, mansikoita etc. rahakan kanssa mahtavan makuisia.
  Että näin täällä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän näissäkään lupauksissa ole oikeastaan mitään kovin erikoista. Kaikki ovat asioita, jotka pitäisi ja voisi hyvin tehdä ilman uudenvuodenlupauksiakin.
   Minullakin on jotain marjoja pakkasessa, tosin ostettuja, kun se, mitä oma piha tuottaa, menee suoraan suuhun, ja metsään marjastamaan en saanut aikaiseksi lähteä.

   Poista
 3. Oon jo niin vanha, et älyyn olla lupaamatta mitää. ;DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokemusko on opettanut olla lupailematta? ;D

   Poista
 4. Meikäläisellä ei oletapana tehdä lupauksia tämän mua vaivaavan kirouksen takia. Katsos kun mulla on papin pää mutta paholaisen kädet niin kaikki mihin kosken tai mitä teen, muuttuu siitä alkuperäistä ja hyvää tarkoittavasta eleestä aivan joksikin muuksi... ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika paha kirous... Voisiko sen kääntää niin, että lupailet kaikkea muuta kuin hyvää ja sitten lopputulos on päinvastainen eli hyvä?

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...