keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Yllättävä löydös

Googlasin itseni. Sanotaan, ettei pidä googlata itseään, jos ei halua tietää, mitä itsestä sanotaan. Mutta kun olen tehnyt sen joskus ennenkin, eikä mitään kovin kamalaa löytynyt, niin ajattelin ajankulukseni taas kokeilla pitkästä aikaa.

Ensin nykyinen nimi, siis se oikea. Muutama hassu työperäinen osuma ja ne tavanomaiset linkit Facebookiin ja LinkedIniin. Ei todellakaan mitään mielenkiintoista. Enkä ole yllättynyt osumien vähäisyydestä.

Sitten entinen nimi. Nyt tuli jo huomattavasti enemmän osumia, kun löytyi entinen elämä. Aika paljon työperäisiä ja jopa jokin opiskeluaikoihin liittyvä. En tiedä, miten jälkimmäinen on mahdollista, sillä opiskeluaikoina ei ollut internetiä. Tai siis oli, jonkinlainen, mutta eihän sitä silloin juuri kukaan käyttänyt. Lisäksi löytyi pari kuvaa, joissa ilmiselvästi olen minä. Näyttää siltä, että minulla on kuin onkin joskus ollut elämää ja mitä ilmeisimmin monipuolisempaa elämää kuin nykyään.

Ja lopuksi jokeri, Rouva B. Löytyi tämä blogi. Se siitä.

Itse asiassa löytyi toinenkin blogi, K-18 -merkinnällä varustettu. Tuota noin... Mitä tästä löydöksestä nyt sanoisi? Siltä varalta, jos joku uteliaisuuttaan sattuu googlaamaan meikäläisen ja löytää kyseisen hengentuotoksen, haluan korostaa, että se en todellakaan ole minä. Tämä toinen Rouva B näyttää seikkailleen blogistanissa muutama vuosi sitten. Siis kauan ennen kuin teidän tuntemanne B - c'est moi - oli olemassa edes ajatuksen tasolla.

Eihän tähän kaimaan liittyvillä osumilla tietenkään ole mitään tekemistä minun kanssani, mutta rupesi silti vähän nikotuttamaan. Kuka käyttää minun nimeäni?! Ai niin, se toinen taisi olla ensin... Mutta joka tapauksessa oli se vähän hämmentävää, sillä sen toisen B:n ajatukset eivät kulje ihan samaa rataa kuin meikäläisen. Näin havaitsin, kun löydöstäni tarkastelin.

Kaikkea sitä tulee vastaan, kun pitkin nettiä kuljeskelee. Huoh...

8 kommenttia:

 1. Minäkin aina välillä tsekkaan mitä löytyy nimellä ja nikeillä. Joskus tulee yllätyksiä, mutta harvemmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikealla nimellä ei todellakaan löydy mitään yllätyksiä. Mutta aika vanhojakin juttuja löytyy. Netistä ei ikinä mikään poistu kokonaan... ;)

   Poista
 2. Oli pakko käydä googlaamassa. No, katsoin sen toisen Rouva B:n ja totsein, että et ole sinä. En jaksanut moista stooria pitkälle edes lukea... ;)
  Omaa nimeäni googlaan aina välillä, löytyyhän sieltä tekstiä vielä työperäistä ja yhdistyksistä ja myöhemmästä tekemisestä. Mutta omakuvia ei löydy, vain itse ottamiani valokuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoisin, että sillä toisella B:llä on aika erilaiset mieltymykset kuin minulla. ;)

   Minun omakuvani ovat nekin työperäisiä. Itse ottamiani kuvia sen sijaan ei löydy, koska en ole pannut mitään esille omalla nimelläni.

   Poista
 3. Mulla on niin tavallinen nimi, että vaikka jotain löytyisikin, koskaan ei voi varmaksi tietää koskeeko se oikeasti minua. Jotain hyötyä siis siitäkin ;-) Mutta aika vähän osumia tulee, onneksi. Työperäisiä suurinosa. EN haluaisi löytää mitään kökköä.

  Mulle sä ainakin olet Se Ainoa Oikea Rouva B!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nykyisellä etunimi-sukunimiyhdistelmällä olen uniikki, entisellä nimellä löytyy kaima.

   Hyvä, ettet sinäkään epäile, että Rouva B seikkailisi jossain muuallakin. :D

   Poista
 4. No pakkohan mun oli nyt sitten googlata Rouva B =).
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löytyyhän niitä uteliaita ;)

   Voin vain kuvitella, mitä tapahtuu, jos/kun Peppis löytää tiensä tänne ja alkaa googlailla... :P

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...