tiistai 21. toukokuuta 2013

Suihkuverho

Päivän työlista... Katsotaanpa... Asunto F 101 ja pattereiden tarkistus. Asukkaat valittaneet, että on kylmä. No eihän se mukavaa ole, jos ei lämmitys toimi marraskuussa. Mennäänpä sitten sinne ensin. Mikäs talo se nyt olikaan näistä? Dee, Ee, Äffä, siinähän se, ja portaat ylös. Ei oikein ovikello kilahda kunnolla. Pitäisikö sitäkin katsoa? Jos sitten pois lähtiessä... Ei näy mitään liikettä. Eikun yleisavaimella sisään sitten vaan. No jopas on kenkäkokoelma siinä lattialla! Jaa, mutta tämä onkin soluasunto ja näyttäisi olevan naisväkeä asukkaat. On täällä tosiaan vähän viileän oloista. Siinähän onkin lämpömittari seinällä. Katsotaanpa... 17 astetta. No ei se kyllä ihan normia täytä. Kylmä on patteri, ei kierrä vesi lainkaan. Termostaatti kohdallaan, mutta mitenkäs tuo sulkuventtiili tuolla. No perhana, sehän on ihan jumissa. Kukas sen näin juntturaan on vääntänyt? Onko mahtanut koskaan olla aukikaan? Noin, nyt pitäisi patterin lämmetä. Katsotaanpas sitten huoneet. Ei ole ovi lukossa... Ai täällä nukutaan vielä? Huoltomies tässä vaan, terve. Juu, heräile ihan rauhassa. Katsotaanpas muut huoneet sillä aikaa, kun tyttö tuolla heräilee. Kopikopi! Ollaankos täällä kotona? Ja täällä onkin poika ja nukkuu vielä. Jaa, onkos tämä semmoinen sekasolu? Juu, huoltomies tässä vaan, patterit tulin tarkastamaan. Sinäkö täällä tyttöjen kanssa asustelet? Ai et? Jaa, että tyttöystävän asunto? No sillä lailla sitä on nuori mies päässyt oikein yökylään. Jaa, jaa... Semmoista se on nuoruus. Mutta koitas sinäkin heräillä, niin tulen hetken päästä takaisin. Ja kolmas huone, kopikopi! No täällä ei sentään ole ketään. Juu, ja sama vika patterissa, venttiili kiinni. No jo on tiukassa tämäkin, mutta aukeaahan se kun vääntää. Noin! Kylpyhuone sitten vielä. Herrajumala, älä nyt kilju noin kovaa! Saa vielä meikäläinen slaagin. Huoltomies tässä vaan, terve! Kun oli noista pattereista valitettu niin tulin nyt niitä säätämään. Täytyisi tänne kylpyhuoneeseenkin päästä hommiin, että oletkos pian valmis? Varo, varo tyttö nyt vähän sitä suihkuverhoa, ettet revi sitä alas. Ei ole tarkoitus, että sitä käytetään vaatteena. Se on kuule vuokranantajan omaisuutta. Jos revit, niin itse joudut hankkimaan uuden, kun minä tässä olen todistajana, että miten se oikein hajosi. Niin, niin... Aika vauhdilla sinä sinne verhon taakse kyllä hyppäsit. Ei näkynyt kuin vilahdus paljasta takapuolta. Vähän on kyllä läpinäkyvä tuo verhokin... Jos minä annan sinulle tästä pyyhkeen niin pääset pois sieltä suihkuverhon sisältä. Jaa että väärä pyyhe? No mikä näistä sitten on sinun? Sininen? Neiti on hyvä vaan, ei kestä kiittää. Minäpä tästä sitten katson tuota patteria, niin saat sinäkin suihkutella jatkossa vähän lämpimämmässä.

8 kommenttia:

 1. heeeh, hauska tarina suihkuvrho pelästi tytön ... Sinä osat kylla keksia kivoja tarinoita. Tykkään tykkään tykkään . Kiitos ..

  VastaaPoista
 2. Täytyypä tässä tunnustaa, että aikanaan köyhänä opiskelijana keksin mielestäni mainion idean ja kirjoitin novellin miestenlehteen. Siinä pääosassa oli kliseisesti remonttimies. Tarinaani ei koskaan julkaistu eikä rahaa tullut. Höh, sanon minä!

  Sun tarinasi sitä vastoin on oikeinkin julkaisukelpoinen ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa, salat julki ;)

   Silloin kun minä asustelin opiskelija-asunnossa, huoltomiehet olivat tyyppiä "leppoisa setä". Ei niistä oikein heru miestenlehteen sopivaa tarinaa. Mutta joskus muistan kyllä heränneeni aamuvarhaisella siihen, että huoltomies saapasteli ovesta sisään. :P

   Poista
 3. Anteeksi rakkaani kun en ole ehtinyt käymään ja heti huomasin mistä olen jäänyt paitsi...täällähän on niin kesäiset fiilikset että ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä tosiaan ole teikäläistä näkynyt... Luulin jo joutuneeni epäsuosioon. :P

   Poista
 4. Hui, suihkuverhosta tulee mieleen Psykon legendaarinen suihkukohtaus, Ajatusmurusia -blogissa oli osuvasti linkki tuohon kohtaukseen. Yrks. Ja tänään näyttää olevan suihkuverho kaikilla ajankohtainen.

  Hauska ja hyvä tarina, siitä propsit. Otsikosta sain kylmät kauhunväreet...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suihkuverhostahan saa revittyä vaikka mitä tarinaa, mutta jostain syystä Psyko näytti tulleen mieleen useammallekin. ;)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...