torstai 9. toukokuuta 2013

Ihme

Saako ihmeit tilat jostai, jos semmosil olis tarvet? Joskus, tai no, viime aikoin aika usseinki o ollu semmone olo, et jottai asioit tarttis saar kuntoo, mut sit ko sitä sit miättii, et millai ne sais kuntoo, ni tuntuu silt, et tarvittas ihme. Tai mikä ettei vaik usseempiki. Meinaa vaa, et tulis sit kaikki asiat kerral kuntoo, eikä sillai tipottai, et yks o hyvi ja kaikki muut o huanosti.

Emmää kyl itte ol mikkää ihmeiretekijä. Ko mää nimittäi ymmärrä se ihmee sillai, et jottai tapahtuu vähä niinko sattumalt. Tai emmää tiär, onk se sattuma oikee ilmaus, mut kumminki sillai, et se ihme ei ny varsinaisesti ol minkää iso tyäuraka tulos. Jos paljo töit tekemäl saaraa jottai aikaseks, ni se on kyl sit iha se tyä ansioo eikä mikkää ihme. Mää ole itte koittanu muuttaa asioit iha sillai itte tekemäl, enkä ol istunu ja orottanu ihmet (no kyl mää joskus sitäki ole koittanut, jos iha rehellissii ollaa), mukko ei sekkää oikei tunnu toimiva.

Emmää sit tiär, et tarttisko mu ruvet kyselemmää ohjeit joltai semmoselt, ko ihmeist jottai tiätää. Mut mist semmose ihmise sit löytäs? Sen mää kyl tiärä, et esimerkiks katoliset pyhimykset tiätää, millai ihmeit tehrää. Pyhimykseks ei eres pääs, jos ei ossaa sitä hommaa. Niis o vaa se huano puali, et ne pakkaa kaikki olemaa kualleit, et o vähä vaikee kyssyy niilt mittää, ko emmää ossaa kualleitte kans jutel. Tiätenki vois esittää toivomukse, et jos joku haluis tehr pari ihmet vähä niinko tilauksest, mut mää vähä eppäile, mahtasko sekkää onnistuu. Minust nimittäi tuntuu, et siin tapaukses minu itteni tarttis uskoo siihe ihmeesee, mut mää ole kyl vähä skeptine.

9 kommenttia:

 1. Ihanaa murretta;) Ihmeet ovat kai hämäläisiä, tulevat hitaasti, jos lainkaan;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ja minä en ole hämäläinen, kun haluaisin asioiden tapahtuvan saman tien ;)

   Poista
  2. Minä olen hämäläinen, ja siitä harvinainen, että kaikki on tapahduttava nopeasti, aikailematta;)

   Poista
 2. Sinähän skeptikko olet vaikka olet ihme itsekin....;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä luulen, että olen oppinut skeptikoksi.
   Ai minäkö ihme? *katsoo peiliin* :P

   Poista
  2. Olet sinä ihme <3

   Poista
 3. Tänäpäivänä vissi ei ihmeitä tapahtuukaan- ehkä se olis ihme, että herän yhdellä aamulla ja mun jalkani ei ole kipeä - varmasti uskoisin sen ihmeksi muttei semmoista tapahtuu ikinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se olisi varmasti ihme ja toivottu sellainen ;)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...