maanantai 17. maaliskuuta 2014

Takapuoleen sattuu

Jotain järkevää tehdäkseni päätin aloittaa ns. uuden elämän nyt, kun koneen ääressä istuminen ei perustu enää pakkoon ja liian nopeasti lähestyvään määräaikaan. Uusi elämä tarkoittaa tässä tapauksessa tiettyjen elintapojen saamista oikeaan kuosiin viime kuukausina tapahtuneen fyysisen lorvailun ja ylenmääräisen suklaansyönnin jälkeen.

Viikonloppuna lähden pitkästä aikaa vähän pidemmälle kävelylenkille. Tosiaan ihan vain kävelin, en juossut, en edes hölkännyt, mutta sellaista suhteellisen reipasta vauhtia kuitenkin etenin. Melkein tuli hiki ja ylämäen kohdalla mieleen tunki ajatus, että saatan olla istunut sisällä vähän turhankin tiiviisti. Ei se lenkki kuitenkaan mikään ylimaallinen fyysinen ponnistus ollut.

Varsinaiset seuraamukset iskivät sitten seuraavana päivänä. Takapuoleen sattui. Itse asiassa sattuu edelleen. Mahdollisesti kyseessä ovat jotkin lihakset, joiden olemassaolo on unohtunut viime aikoina. Mietin vaan tässä, että pitäisikö minun huolestua oletetusta rapakunnostani, kun pelkkä kävely aiheuttaa näinkin paljon tuntemuksia.

Ihan asiasta kolmanteen... Keskustelin tänään pikkupomon kanssa sähköpostin välityksellä muutamista käytännön asioista. Sähköpostilla siksi, että koin tarpeelliseksi dokumentoida keskustelun siltä varalta, että joku myöhemmin "unohtaa", mitä sovittiin. En oikein jaksaisi käydä samaa keskustelua uudelleen. Pikkupomo oletettavasti ymmärsi tämän myös.

Asiasisältöön sen kummemmin menemättä totean vain, että kyllä voi olla vaikea keskustella ihmisen kanssa, joka on kykenemätön suoraan vastaamaan esitettyihin kysymyksiin. Kyse ei ole siitä, etteikö hänellä olisi niitä vastauksia, vaan siitä, että hän ei yksinkertaisesti halua vastata. Vastaus tuli vasta sitten, kun erikseen huomautin, että "kiitos kommenteista, mutta voisitko vastata siihen mitä kysyin". Lopputulos oli kuitenkin se, että sain mitä halusin, vaikka pikkupomo yritti ketkutella vastaan ja olla vastaamatta.

3 kommenttia:

 1. Huomenna se sun perse vast kipee onkii. Hus lenkille siitä, mutta maksimissaan 5x/viikko. Ja alkuun sitten vaan niitä 10-15 min lenkkejä.

  Siitä se sitte alkaa jatkumaan. Hyvä sä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletko sä joku ennustajaukko tai muu selvännäkijä? :P Multa ei kyllä onnistu 10-15 min lenkit. Eihän siinä ajassa ehdi mihinkään.

   Poista
 2. Nii mut jos tyhjästä alottaa eikä haluu itteesä hemmetin kipeeks ni sitte niitä lyhkäsiä. Lenkin viimoset minuutit kannattaa höllätä, ravistella ja venytellä lihaksia. Kunnon venyttely sit vast suihkun jälkee, eli kun hiki on alkannu laskee. :)

  No, ohjeita on yhtä monia ku liikkujiaki. Noi oli aikoinaa mulle sopivat.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...