perjantai 14. maaliskuuta 2014

Kyl tämmäneki o surkeet

Mää iha ajatteli, et sit ko se mu projektini o valmis, ni mää ruppee tekemää vaik mitä. Ko se projekti kans ei oikei jääny ylimääräst aikaa, ni o kaikellaiset muut tekemiset ollu aika vähis viime aikoin.

Mitä siit ny sit o aikaa, ko mää sai kaike valmiiks? Jottai pari viikkoo vissii. Ja mitä mää ny sit ole tehny sen jälkee? En yhtää mittää! Tai ole mää hiuka kattellu tyäpaikkailmotuksii, muttei siihenkään kyl ol menny kovi paljo aikaa. Viäl.

Mää en vaa millää viittis ja jaksas tehr mittää ny, ko ei ol iha pakko. Kyl o nii saamato olo, et ei ol tosikaa. Ko mää tule töist kottii, mää tee ruakaa ja syä ja sit mää vaa ole siihe asti, ko tarttee men sänkyy. Miähel näyttää oleva sama vika. Ei sekkää mittää se kummallisempaa tee. Kai me sit ollaa täyrellinen pari, ko harrastuksekki o iha samat.

Kyl mää silti meinaa, et jottai täs ny tarttis ruvet tekemää, ettei valla laiskistu. Täs käy muute pia sillai, et mää totu tämmäsee soffal makkaamisee, ja sit hetke pääst mää en ennää ossaakkaa tehr mittää muut. Mahtaak se ol sillai, et minul täytyy ol joku projekti, ko tarttee saar valmiiks, et mää toimerru tekemää jottai. Täytyy sit vissii keksii joku projekti.

Vois vaik ruvet siivoomaa. Mää en ny tarkot tavallist siivoomist, vaa lähinnä kaappie tyhjentämist kaikest siit ylimääräsest roinast, ko niihi o kertyny. Mul o esimerkiks vaatekaapis vaik kui paljo semmossii vaatteit ko mää en käyt. Ja sit jossai nurkis o jottai epämääräsii laatikoit, mikkä tarttis kans saar pois tillaa viämäst. Mää e eres tiär mitä niis laatikois o. Sen perusteel vois kyl ajatel, ettei niis ol mittää tarpeellist.

Siin o ny sit ainaki suunnitelma. Viäl ko sais sit alotettuu se varsinaise tekemise.

6 kommenttia:

 1. Ompa mukavaa lukee murrettekstii. :D
  Mun äitil on viel 25v sitte pakattui muuttolaatikoit purkamatta, et eikai niil sun kaapeillas ny niin kova kiire oo. Meil on just nyt kaappisulkeiset menos, tai siis tol Vaimol. Mun kaapit on kunnos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meil ei sentää ol iha 25 vuat vanhoi muuttolaatikoit, mut viis vuat vanhoi voi kyl ol. Kyl kai neki olis vähitelle hyvä avat ja kattoo, et onk niis mittää säilyttämise arvost.

   Poista
 2. Jospa ajatellaan niin, että nyt pidät vähän löysempää sen projektin jälkeen. Ikään kuin lomaa kaikesta harrastamisesta. Kyllä sitä tekemistä sitten pikku hiljaa ehtii.

  Taas piti lukea hitaasti ja hartaasti, että sai selvän, hauskaa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä uure tyäpaika hakemist ei kyl ny voi jättää johonki myähempää ajakohtaa, mut kai ne muut harrastukset täst sit lähtee alkuu pikkuhiljaa.

   Poista
 3. Hiljaa hyvä tulee, sano joku "viisas?" kuulemma joskus :-D Kun vaan malttais olla ja mennä hiljaa.. Töitä haetaan ja muun ajan saa puuhata tai lököillä, eiks jeh?

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...