perjantai 22. helmikuuta 2013

Tottumus

Marja istui baaritiskillä ja katseli sivusilmällä vieressään istuvaa miestä ja mietti, uskaltaisiko sanoa tälle jotakin. Edellisestä kerrasta oli aikaa, mutta nyt alkoi kotona istuminen riittää. Avioero oli astunut voimaan kolme kuukautta sitten, ja miehen lähdöstä sen naikkosen matkaan oli jo melkein puolitoista vuotta. Puhumattakaan siitä, kuinka kauan olikaan jo aikaa seksistä. Siis oikeasta seksistä miehen kanssa. Soololeikkejä ei nyt laskettu.

Mies oli huomannut Marjan vilkuilun ja ratkaisi hänen ongelmansa aloittamalla keskustelun. Marja oli helpottunut ja keskustelun edetessä hän huomasi, että tässä se hänen etsimänsä taisi nyt olla. Ilmiselvästi mieskin oli samalla asialla. Tunnin jutustelun jälkeen Marja rohkaistui kysymään mieheltä, haluaisiko tämä lähteä hänen asunnolleen. Vähän se tuntui oudolta, sillä Marja ei ollut tottunut olemaan aktiivinen näissä asioissa. Ja olihan edellisestä kerrasta baarissa sinkkuna jo erinäisiä vuosia aikaa.

Marjan asunnolla mies meni suoraan asiaan. Siltä ainakin Marjasta tuntui, kun mies suuteli häntä ja kädetkin tuntuivat vaeltelevan pitkin poikin vartaloa. Ex-miehen kanssa oli pitänyt aina etukäteen sopia, milloin on sopiva hetki. Miehelle sopiva. Itse seksi oli aina mennyt saman kaavan mukaan. Hiukan suutelua, koskettelua ja sitten selälleen makaamaan ja mies teki työt. Vähän tylsää, mutta siihen Marja oli tottunut vuosien varrella. Eikä miehen tottumuksia ollut voinut muuttaa. Sen Marja oli oppinut.

Mutta tämä baarista löytynyt mies oli aivan toista maata. Mikään ei ollut sellaista, mihin Marja oli tottunut. Kun Marja johdatti miehen makuuhuoneeseen, tämä otti lopullisesti ohjat käsiinsä. Hänen kätensä menivät Marjan puseron alle, nostivat sitä ylemmäs, riisuivat sen. Sitten hänen suunsa löysi rinnat ja kädet auttoivat ne ulos liiveistä. Kädet jatkoivat matkaansa alaspäin, avasivat hameen vetoketjun ja antoivat hameen pudota lattialle. Sitten ne tarttuivat Marjan käsiin ja ohjasivat ne avaamaan miehen paidannappeja samalla kun ne itse riisuivat housut ja alushousut.

Mies ohjasi Marjan vuoteelle. Hänen kätensä vetivät pikkuhousut pois ja kieli löysi klitoriksen. Marja tunsi itsensä täysin kokemattomaksi, sillä mihinkään tällaiseen hän ei ollut tottunut avioliittonsa aikana. Ja nyt oltiin vasta esileikissä. Mies puhui käheällä äänellä, käski hänen rentoutua ja antaa miehen rakastella häntä. Sitten hänen kätensä ja huulensa lähtivät taas vaeltamaan Marjan vartalolla. Kädet puristivat rintoja, huulet hivelevät kaulaa. Marjasta tuntui, että hän oli jo täysin valmis laukeamaan milloin tahansa.

Miehen sormet etsivät klitoriksen, hieroivat sitä hetken ja sitten Marja tunsi miehen tulevan hänen sisäänsä. Kipinät sinkoilivat ympäri kehoa, siltä se ainakin hänestä tuntui. Mies alkoi liikkua, ensin rauhallisesti, vähitellen tempoa lisäten. Marja kietoi jalkansa miehen ympärille ja työnsi sormensa tämän hiuksiin.

Mikään ei enää ollut niin kuin ennen.


6 kommenttia:

 1. No nyt! Tässähän oli tunnetta mukana ja noinhan se monasti elävässä elämässä tapahtuu puolin ja toisin, kaiken luulee kokeneensa mutta sitten..
  Vaikka homma tehtäisiinkin jossain niistä "tavallisista asennoista", voi toisella olla silti sellainen ote tai ekstraa mikä saa kokemukseen aivan uusia ulottuvuuksia. Pidin ja paljon. (ja alkoi panettamaan jos ollaan rehellisiä)

  VastaaPoista
 2. Ennen kuin ryhdyin kirjoittamaan, mulla oli mielessä ihan toisenlainen tarina, mutta kuinkas sitten kävikään...
  Kiva, että tykkäsit ;) mietin, pitäisikö tähän laittaa varoitus alkuun - 'sisältää seksiä' - mutta eikös tuo nyt ole kuitenkin vielä aika siistiä tekstiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jo vain pidin, sinä kun osaat tempaista lukijan mukaasi...

   Poista
 3. Ei ole pitkään aikaan lukenut seksijuttuja, eikä katsonut seksielokuvia, kiva, kun sinä osat aina omilla teksteilla aukaista muistojen aarteet,muistot on meillä tallessa kaikilla, mutta kun ei joka päivä ajattelee menneitä, ne jotekin jää johonkin toisten muistojen varjoon , taakse ... Nuorena on kaikkea kiva tehdä,nyt olen jo päättänyt ettei enää rupee uusia asioita kokeilemaan, aina se vanha tottunut seksi vanojen ihmisten tavallisella perinteisellä tavalla .. Kiitos erootikasta .... kun ei itse huoma keksia semmoisia tarinoita ehkä kokeilen joskus.

  VastaaPoista
 4. Ethän sinä Nata nyt vielä niin vanha ole ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Henki minulla nuori on, mutta kroppa ei enää jaksaa vaihtaa asentoja.Ikävä kyllä- mutta totta on että olen syntynyt Neitsyt horoskoopinmerkeissä ja ei ne Neitsyt naiset seksistä välittää. Nuorena ei semmoista huomanut, mutta nyt olen todennut, että kohta se seksielämäkin loppuu ... voi itku. Mutta kyllä kiinnostaa lukea eroottisia juttuja ja muista menneitä.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...