tiistai 5. maaliskuuta 2013

Negatiivi

V-käyrä pompahti taas sen verran ylös, että nyt ei valitettavasti tule haastepostausta vaan v-postaus. Teitä on  varoitettu.

Työpäivä oli samanlainen peruspaska kuin yleensä, kun töissä v-käyrä saatiin nousuun jo eilen, kun sanailin viereisessä huoneessa istuvan pomon kanssa sähköpostin välityksellä. Pomo sattuu aina unohtamaan minun työni projektipäivityksistä ilmoitellessaan, joten kokosin sitten listallisen vastausta kaipaavia kysymyksiä ja pistin sähköpostin menemään. Tänään pomo ei vaivautunut edes tervehtimään. Länsirintamalta ei siis mitään uutta.

Oikeasti alkoi ottaa päähän tänään ihan vapaa-ajalla, kun havaitsin parin ihmisen sipisevän ja supisevan keskenään. Eivät huomanneet - tai välittäneet - että kuiskuttelun aihe, Mrs B, sattui olemaan kahden metrin päässä. Ja sitten päälle jotain  seliselitystä, hihihi... kun noteerasivat läsnäoloni.

Näköjään pitää alkaa ainakin tuossa seurassa esittämään jotain muuta kuin omaa itseään, kun kerran en sovi noiden rouvien muottiin sellaisena kuin oikeasti olen. Voi olla, että olen jonkun mielestä outo, mutta melko varmasti kuitenkin vielä normaali-ihmisen rajoissa. En vaan jaksa näitä juttuja enää! Noiden ihmisten osalta ei ole tullut mitään ihmeempää aikaisemmin, mutta tämäkin riitti.

Nyt siellä varmaan jonkun sormet jo syyhyävät kirjoittaa kommentti, että ei kannata välittää ikävistä ihmisistä. Juu, ei varmaan kannatakaan, mutta kun olen vuosia sitten saanut yliannoksen tätä ihmislajia, niin edelleenkin iskee allergiareaktio välittömästi, silmät kutiavat ja nenä alkaa vuotaa. Ja v-käyrä nousee ja päivä on pilalla. Eikä huvita yhtään. Tästä ei saa huumoria irti repimälläkään.


12 kommenttia:

 1. No sentään kohtalotovereita löytyy. Mulla on tänään ollut mitta täynnä kanssakulkijoita, jotka purkavat ahdistustaan minulle kännykällä aamukahvista iltasaunaan asti. Tuli mullekin mittari täyteen. Ei vain jaksa. Kännykkä telakoitiin pysyvästi äänettömälle, olen lomalla tämän viikon.

  Eli minä pystyn torppaamaan ikävät ihmiset laittamalla kännykän äänettömälle ja pysymmällä kotona tämän viikon loman ajan. Tulkoot sitten tulta ja tulikiveä niskaan. Mutta olen saanut hengähdystauon edes hetkeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta minkäs teet, kun ne ovat samassa fyysisessä tilassa? Kännykän räplääminen auttaa vain jos sen avulla pystyy uppoutumaan muihin maailmoihin niin, ettei huomaa tätä maailmaa lainkaan.

   Poista
 2. Mun mielestä ikävistä ja ilkeistä ihmisistä ei todellakaan tarvitse opetella repimään huumoria. Niitä voi vaan halveksua, anteeksi vaan raakuuteni, mutta näin musta on! Kenenkään ei tarvisi työmaalla joutua kestämään asiatonta kohtelua. Tää aihe saa mut ihan raivon valtaan, vaikka oma lähityöyhteisöni ihana lintukoto onkin. Isommissa kuvioissa onkin sitten isommat ongelmat.

  Jaksamista sulle, joka tapauksessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saatoin olla vähän epäselvä sanoissani, mutta ne kaksi juoruilevaa rouvaa eivät ole samassa työpaikassa. Työkaverit ovat ok, mutta pomosta olen oppinut olemaan tykkäämättä, kun olen tätä dissaamista kokenut jo _jonkin aikaa_ :(

   Poista
 3. Ryttää ne paskat, kyllä sä osaat. Lyö ne saatana niin lattian rakoon etteivät uskalla töihin samana päivänä kuin sinä oot paikalle eli kuiskutelkoot keskenään vaikka viikonloppuisin. Käytä aikasi harkiten ja suunnittele isku huolella, niin ettei mikään estä sen täydellistä toteutumista ja anna pommin pudota. Sun ei tarvitse kuin pyyhkäistä niistä turahataneet isommat paskat poskeltasi niiden kusipäiden ruttaantuessa maata vasten. No mercy, muista se.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kahdelle juoruilijalle (eivät siis ole työpaikallani) tulen kyllä antamaan takaisin sopivassa tilanteessa.
   Pomoa vastaan mulla on vähän enemmänkin hampaankolossa, voisi sanoa, että kana kynimättä. Tein jo hänestä valituksen isopomolle jokin aika sitten, ja ilmeisesti se osui maaliinsa ensireaktiosta päätellen, vaikka sitten minun kanssa puhuessaan pomo olikin niin lirkunlirkun, että!
   Mutta kyllä, Mrs B:n kosto on kauhia, eli jatkoa on odotettavissa ;)

   Poista
 4. Kyllä se välil tekee hyvää ku oikee vituttaa. Mua vitutti eilen niimpal, et meinasin vintata paskaplokini huitsin nevadaa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Entäs sitten kestovitutus? Se ei tee hyvää ainakaan minulle.

   Poista
  2. Kestovitutukseen saattas auttaa kun hörppäis pullollisen taskulämmintä kossua!

   Kyl sillo työelämäs välil oli sellai kestovitutus päällä, et ku kesälomille läks ni aattelin etten enää ikinä tähä
   paskalaitoksee tuu. Mut 10 viikon kesäloman aikana vitutus taas hävis ja syksyllä taas kohti mustaa työmaata. (Teatteri)

   Poista
  3. Kossusta en ole koskaan erityisesti tykännyt, mutta kävisikö taskulämmin Gammeldansk? Eiku... sekin taisi olla pahaa lämpimänä, jos oikein muistan. Siinä voisi alkaa olla jo vähän liiankin hauskaa ;)
   Mutta oikeasti... tähän kestovitutukseen auttaa vain työpaikanvaihdos. Työtarjouksia otetaan vastaan...

   Poista
  4. Luostarissa olisi vastuullinen paikka tarjolla, etätyönä mutta jonkin verran palavereja jouduttaisi pitämään jossain päin suomea.. ;)

   Poista
  5. Kuulostaa oikein hyvältä. Koska voin aloittaa? :-)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...