perjantai 22. maaliskuuta 2013

Kevättä odotellessa...


Olen pannut merkille, että naapuri ei ole ajellut autollaan pariin viikkoon. Tänään kotiin tullessa satuin vilkaisemaan viereistä autoa vähän tarkemmin ja havaitsin mahdolllisen syyn äkilliseen julkisen liikenteen käyttöön. Kaikki neljä rengasta olivat kuvan näyttämässä tilanteessa. Piti oikein kumartua katsomaan ja ottamaan kuva solmimaan kengännauhoja siinä kohdalla. Joitakin viikkoja sitten kohtasin saman ongelman aamulla töihin lähtiessä, mutta renkaat eivät olleet aivan näin syvällä jään sisällä. Silti meni hetki, ennen kuin auto suostui liikkumaan. Naapuri näyttää alistuneen odottamaan kevättä.

Se taannoin kuvailemani uima-altaan ja parkkiksen risteytys on siis totisinta totta, ja tämä on käytännön seuraus, jos auton omistaja ei ole tarkkana. Kun pysäköintimahdollisuuksia ei ole muualla, pitää katsoa, ettei aja autoa joka kerta niihin samoihin kuoppiin.

Pitäisiköhän mennä tarjoamaan naapuriapua - hiekkaa, suolaa, jäähakkua, kuumaa vettä, hyviä neuvoja? Tämä kyseinen naapuri nimittäin vaikuttaa ihan hiukan uusavuttomalta muutenkin kuin tämän tapauksen perusteella.

2 kommenttia:

  1. Naapurinapuaa aina tarvittaan .... kiva tarina . Nauratti kivasti se syvälle kumartuminen - kenkänauhojen solmimiseen .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luulen, että naapurin vastikään eronneella viisikymppisellä naisella ei ole hajuakaan, mitä tällaisessa tilanteessa voisi tehdä. Mies on tainnut hoitaa tämän tyyppise asiat ennen... Ei saisi nauraa ihmisten ongelmille, mutta kun joskus on pakko edes vähän hymähdellä ;)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...