sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Uudet näkymät ja muuta turhanpäiväistä lätinää

Olin eilen pilateksessa ja tänään kyllä tuntuu siltä, että jotain on tehty. Olenhan minä joskus ennenkin kokeillut pilatesta, tosin aika monta vuotta sitten, joten ei se mikään yllätys ollut, että "kevyen" treenin tuloksena ovat kauttaaltaan kipeät lihakset. Ihan joka paikkaan ei tarkkaan ottaen satu, mutta sattuu outoihin paikkoihin. Aamulla jo pelästyin, että ei kai vaan ole mahatauti iskenyt, kun mahaan sattuu, ennen kuin älysin, että kyseessä on lihaskipu.

Enkö kuulostakin aivan ihmiseltä, joka ei ole koskaan liikkunut?

Kai se tästä sitten taas lähtee. Alkaa olla jo aikakin tehdä jotain muutaman kuukauden mitääntekemättömyyden jälkeen. Muuten tulee ennenaikainen noutaja. Tai niinhän ainakin uhkaillaan fyysisesti passiivisia.

Tänään kävin tekemässä vakiokävelylenkkini mutta päinvastaiseen suuntaan kuin yleensä. En tiedä, miksi minulla on tapana lähteä kotiovelta aina oikealle sen sijaan, että lähtisinkin vasemmalle kuten tänään. Rutiinin rikkominen silloin tällöin kuitenkin kannattaa. Nytkin panin merkille vaikka mitä sellaista, jota normaalisti en edes näe, kun katselen maisemia täysin vastakkaisesta suunnasta. Ihmisten pihoja lähinnä mutta jotain minulle uutta kuitenkin.

Muuten tuntuu siltä, että Projektin jälkeinen elämä lähtee liikkeelle kankeasti. Johan tässä on muutama viikko yritetty aktivoitua, mutta aika hitaasti se tuntuu onnistuvan. En ole blogistanissakaan jaksanut/viitsinyt/saanut aikaiseksi seikkailla saatikka että olisin oikein itse kirjoittanut jotain. Epämääräistä lätinää kerran viikossa, sitä on tarjolla.

Sen verran olen ajatuksen tasolla kuitenkin aktivoitunut, että ajattelin saattaa loppuun viime kesänä itselleni teidän lukijoiden avulla asettamani kirjoitushaasteen. Niitä vielä käsittelemättä olevia aiheita on edelleen muutama. Yksi aiheista on kyllä pyörinyt päässäni koko talven ja tarinan runko on aika pitkälle kehittynyt. Saapa nähdä sitten, millaisessa muodossa se päätyy blogiin asti.

Tällaista lätinää tällä kerralla. Seuraavalla kerralla, joka toivottavasti koittaa jo ennen kuin viikko on taas kulunut, toivottavasti jotain järkevämpää.

7 kommenttia:

 1. Ihmiset kangistuvat turhaan kaavoihinsa ja siksipä pienetkin muutokset ovat hyvästä. Itse olen joissain asioissa tapojeni orja mutta pyrin välttämään rutiineja koska ne tappavat luovan ajattelun. Mites projekti, koskas sen tiimoilta kuuluu palautetta vai onko se jo kaikin puolin valmis?

  Enivei, mukava saada sut takaisin sillä Blogspehere kaipaa sitä temperamenttista otetta joka sulla on ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Projekti on valmis minun puoleltani ja palautetta odotellaan lähipäivinä. Kunhan ei tule jobinpostia, niin ei tarvitse enää tehdä mitään erityisempää. Itse asiassa yritän kyllä tällä hetkellä luoda uusia rutiineja entisten tilalle, jotta saisin jotain järkevää aikaiseksi. Ei toki niin, että koko elämä on yhtä rutiinia, mutta tiettyjä speksejä on hyvä noudattaa, ettei koko homma lähde täysin väärille raiteille.

   Poista
  2. Pidetään peukkuja (vaikka se sinun työmoraalisi tuntien lienee turhaa) positiivisen palautteen puolesta.
   Vanahat rutiinit hitoille ja kokeilet jotain kokonaan uutta - ainahan sitävoi palata entiseen jos uusi kuvio ei toimi;)

   Poista
 2. Kiva, mä odottelen jo sun uusia haastetekstejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enää pitäisi päättää, mistä aloittaa :P

   Poista
 3. Pilates on kivaa :) Ja kirjoittaminen kans :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...