sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Utelukysymyshaaste

Taas on kulunut aikaa hiljaiselolla vaikka kuinka paljon. En vaan ole keksinyt mitään kirjoitettavaa tai ainakaan saanut aikaiseksi tarttua näppikseen, jos joku ajatuksenpuolikas on päässä pyörähtänyt. Pläääh... Ei jaksa eikä kykene eikä huvita. Tulee ihan mieleen eräs prinsessa tornikamarissaan...

Puskissa on nyt kuitenkin rientänyt avuksi ja heittänyt minulle haasteen vastattavaksi. Nyt on siis jokin aihe, josta kirjoittaa.

1. Linkitä henkilö, joka haastoi sinut. - Tuossa edellähän se jo tuli tehtyä.
2. ...vastaa alla oleviin kysymyksiin.
3 jne: Niin pitkälle ei energianpuuska taida tälläkään kerralla riittää, että lähettäisin haastetta eteenpäin. Tästä saa ottaa mukaansa, ken haluaa.

Kysymykset:

1. Mitä aiot tehdä isona? (Tämä ei sitten ole ikäkysymys!)
Kirjoittaa menestysromaanin, josta tehdään Hollywood-elokuva. Tai sitten ryhtyä salaiseksi agentiksi. Siis jotain erilaista kuin tähän asti, jotain uutta. Aika näyttää, mitä keksin.

2. Jatka lausetta: Jos olisin rohkeampi, niin...
Eivät minun tekemiseni tai tekemättä jättämiseni ole mielestäni rohkeuden puutteesta kiinni. Olen joitakin kertoja tehnyt ratkaisun, joka ympäristön mielestä on ollut rohkea ja yllättävä. Mutta se rohkeus...?? En oikein ymmärrä kysymystä. Mitä sitä turhaan miettimään, uskaltaako. Sen kun menee ja tekee ja katsoo, mitä siitä tulee. Ennemminkin ne tekemättä jäävät asiat ovat kiinni viitsimisestä.

3. Mitkä asiat saavat sinut kyyneliin?
Monenkinlaiset. Joskus ihan omituiset, kun tarkemmin ajattelee. Mutta en minä silti jatkuvasti kyynelehdi, päin vastoin.

4. Jos sinulla olisi mahdollisuus, niin mitä harrastusta haluaisit kokeilla?
Jos nyt puhutaan sellaisesta harrastuksesta, jonka kokeileminen syystä tai toisesta olisi vaikeaa eli ei ole mahdollisuutta vain yksinkertaisesti saapastella johonkin sopivaan tilaisuuteen ja maksaa muutamaa euroa, niin sitten vastaus on ehdottomasti ralliautoilu. Ei siis mikään formulatyyppinen tai muu rata-autoilu, vaan sellaisella henkilöauton näköisellä soratietä pitkin.

5. Ottaisitko jonkin kauneusleikkauksen vanhempana? Onko mielipiteesi tästä muuttunut iän myötä?
En ottaisi sen takia, että iän myötä ulkonäkö on rapistunut. Sen sijaan voisin harkita kosmeettista kirurgiaa, jos esim. yläluomet alkaisivat roikkua niin, että se haittaisi näköä. Tai jotain muuta vastaavaa, joka liittyisi fyysiseen hyvinvointiin eikä olisi muulla tavalla korjattavissa. Kai sellainenkin periaatteessa kauneusleikkaukseksi lasketaan ainakin osittain. Mielipide ei ole muuttunut vuosien varrella.

6. Mikä laulu on viime aikoina soinut päässäsi? Entä onko jokin biisi ollut joskus oikein riesana ja korvamatona?
Viime aikoina ei ole tainnut olla mitään erityistä korvamatoa, ei ainakaan pitkäaikaista. Enkä kyllä muista, että jonkin tietti kappale olisi aivan erityisesti vaivannut aikaisemminkaan. Jos nyt joku pitää nimetä niin vaikka sitten tämä, ja sekin osittain sen takia, että yritin ymmärtää, mitä siinä sanotaan.

7. Mitä tietotekniikkaa ostaisit heti, jos olisi mahdollisuus/varaa?
Uusi läppäri tulisi ihan tarpeeseen. Voisin ottaa tällä kerralla vaikka sellaisen omenan kuvalla varustetun. Ja itse asiassa vaihtaa saman tien kännykänkin saman merkkiseen.

8. Opiskeluhaaveita, mitä?
Kun nyt vihdoin ja viimein sain sen yhden pitkän projektin valmiiksi, niin tällä hetkellä ei voisi vähempää kiinnostaa opiskella yhtään mitään.

9. Mikä on kaikkein tärkein arvosi ja miksi?
Pitää elää niin, että pystyy elämään itsensä kanssa sovussa. Oman itsen hyväksyminen on perusta siihen, että on sovussa myös ympäristön kanssa.

10. Riitätkö itsellesi?
Pyrin riittämään, vaikka tiedostan, etten ole täydellinen. Mutta ei minun tarvitsekaan olla. Katso myös edellinen vastaus.

11. Minkälainen käsillä tekeminen on sinulle mieluisinta?
Oikeastaan kaikenlainen. Kesällä pihanhoito, ympäri vuoden ruuanlaitto. Käsitöiden kohdalla mieluiten jotain sellaista, joka vaatii taitoa ja keskittymistä ja vaikka myös uuden opettelua.

6 kommenttia:

 1. Pidin erityisesti kohtaan kaksi antamastasi vastauksesta.Paljon menettää jos jättää tekemättä/menemättä vaikkei se juuri sillä toiminnan hetkellä tuntuisikaan välttämättömältä tai perustellulta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos minulla jokin toimintafilosofia on, niin se on olla nostattamatta itsessä turhia pelkoja tai stressiä varsinkaan silloin, kun siitä ei ole mitään hyötyä.

   Poista
 2. Kiva lukea :) Ja piisi kuulostaa hieman Basshunterin 'Boten Anna'lta, lieneekö sama laulaja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laulaja on tanskalainen Rasmus Seebach. Ja jostain syystä tämä jää korvaan soimaan myös sen tanskan kielen takia.

   Poista
 3. Ollaan sitten samaan aikaan sorateillä ;] Minä kokeilemassa sen yhden kerran ja sinä hieman pidemmällä kaavalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep :) En ymmärrä, mistä olen tällaisen ajatuksen saanut päähäni, mutta se on pyörinyt siellä jo monta monituista vuotta.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...