perjantai 4. tammikuuta 2013

Näkökulma täältä

Täältäpäin katsottuna maailma näyttää erilaiselta kuin jostain muualta katsottuna. Ympärillä olevat ihmiset ovat omasta mielestään fiksuja, filmaattisia, trendikkäitä, aikaansaavia, menestyviä, empaattisia, visionäärejä ja vaikka mitä. Kun minä katselen ympärilleni, näen ja kuulen asioita, joita nämä ihmiset eivät itse huomaa ollenkaan.

Minun näkökulmastani lähiympäristöstä löytyy kokoelma eriasteisia idiootteja. Johtaja, jolla ei ole ihmistenjohtamistaitoja. Pikkupomo, jonka päämääränä on peittää omat virheensä syyttämällä niistä alaisia. Markkinoija, joka ei tohdi kokeilla itselleen uusia markkinointikeinoja. Talouspäällikkö, jonka suurin meriitti on oman yrityksensä saaminen konkurssiin.

Sitten ovat ne ihmiset, jotka eivät pidä meteliä itsestään. Eivät keskity pintakiiltoon tai rikastumiseen, vaan oman elämänsä elämiseen kaikessa rauhasta, muista liikaa välittämättä. Heistä harvemmin on mitään pahaa sanottavaa. Ainakaan tästä näkökulmasta, josta minä ympärilleni katselen.  

2 kommenttia:

  1. kiinostava näkökulma täällä kulman takaa ollan täällä näin lähellä toisiamme ja näin kaukana kuitenkin .. mutta tietokone se yhdistää ... ..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän ne näkökulmat vaihtelevat, ja varsinkin ihmisten toiminnan seuraaminen erilaisista näkökulmista on mielenkiintoista.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...