perjantai 2. marraskuuta 2012

Takaisin sorvin ääreen

Olen taas ollut töissä. Tai kokeilemassa työntekoa, niin kuin lääkärin kanssa sovimme. Viikko on mennyt jotenkuten, enimmäiseen ihmetellen viime kuun aikana kertynyttä työkasaa ja sen purkamista aloitellen. Parin päivän kinuamisen jälkeen sain listan, millä asioilla on kiire ja mitkä voi tehdä myöhemmin.

Laitoin esimiehen asialle hommaamaan kyseistä listaa, niin näkee samalla, mitä kaikkea työtä on jäänyt rästiin. Hetken se yritti kitistä, että enkö voisi itse kiertää kyselemässä, ennen kuin uskoi. On se kumma, ettei esimies olisi halunnut tätä asiaa kontrolloida, kun muuten aina sopivassa tilanteessa muistuttaa, että haluaa pitää ohjat käsissään.

Muuten olikin piristävää palata töihin, kun heti toinen kysymys sivusi aihetta "kuinkahan pian Mrs B mahtaa lähteä muualle töihin". Kun kerran olen tuonut julki, että viimeaikaiset fyysiset vaivat ovat tämän nykyisen työn aikaansaamia. Totesin vain, että kyllä esimies siitä sitten kuulee ihan ensimmäisten joukossa.

5 kommenttia:

 1. Kuulostaa kovin varastomaiselta puuhalta (siis kuin omassa duunissani). Väliesihenkilö ei tiedä mitään, varsinainen esihenkilö on liian korkea henkilö tietämään mitään jne. Silti pidetään lukua meikäläisten sairaslomista ja muista puuhista. Kumma kyllä, eivät halunneet työtilastoa (tein sen salaa lekuria varten) - olisiko ollut liikaa heidän katsantokannalleen, että osa-aikaisen töitä on paaaljon vähennetty? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Entisen esimiehen aikana tilanne oli täysin toinen. Häntä ei olisi vähemmän voinut kiinnostaa alaisten tekemiset, kunhan työt tulivat tehtyä. Alaiset olivat täysin tietoisia tästä, ja näiltä osin tilanne oli erittäin selkeä ja toimiva. Esimies ei vaivannut meitä emmekä me häntä ja kaikki olivat tyytyväisiä.

   Poista
 2. Ihme homma jos pomo ei tiedä mitä asioita on jäänyt rästiin?! :O
  Eipä kuulosta oikein viisaalta johtamiselta jos ei edes tiedetä missä mennään vaan ollan enemmänkin kiinnostuneita siitä, että on joku henkilöstöön kuuluva paikalla vai ei.. toivottavasti saat sen uuden paikan pian, vai vieläkö haet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietenkin haen uutta paikkaa! Älä nyt tyhmiä kysele! Ei kai tänne kukaan vapaaehtoisesti jää, jos poiskin voi päästä. Näistä asioista ei voi puhua ihan avoimesti kaikkien työkaverien kanssa, kun ei tiedä kuka puhuu eteenpäin pomolle. Mutta ne kaksi, joiden kanssa olen jotain jutellut, hinkuvat myös muualle. Eikä siinä ole kyse edes/vain esimiehestä vaan yksinkertaisesti siitä, että itse työ on p:stä ja siihen asiaan ei ole tulossa parannusta.

   Poista
 3. No sitten joutaakin jättää mokoma mesta, kyllä niitä parempiakin löytyy vaikka jokaisessa onkin omat ihmeellisyytensä.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...