lauantai 13. lokakuuta 2012

Lisää tuskaa

Olin eilen selkäkäsittelyssä. Heti käsittelyn jälkeen oli taivaallinen olo, mutta sitten illemmalla alkoivat paikat kolottaa enemmän kuin kertaakaan ennen tämän vaivan aikana. Seuraava käsittely arveluttaa, mutta koska terapeutti sanoi samaa kuin mitä googlettamalla löysin vaivan hoitosuosituksista, taidan kuitenkin uskaltaa toisenkin kerran.

Ajattelin tänään nukkua pidempään, kun kerran on lauantai, vaikka muuten yritän nyt sairaslomallakin pitää jonkinlaista säällistä päivärytmiä yllä. Naapuri sen sijaan päätti aloittaa aamun reippaasti imuroimalla. En ymmärrä, miten juuri imurointi onkin yksi niistä toimenpiteistä, jonka äänet kuuluvat aivan erinomaisesti asunnosta toiseen. Saman olen huomannut aikaisemmassakin asunnossa, jossa oli parempi äänieristys kuin täällä. Siellä ei muuten kuulunut narahdustakaan, mutta naapurin siivouspäivänä kolinaa riitti.

Ehkä minä voisin vaikkapa illemmalla vastavuoroisesti järjestää jotakin viihdykettä naapurille. Komennan miehen parvekkeelle tamppaamaan olohuoneen mattoa ja otan itse imurin käteen. Sen jälkeen voisimme vaikka katsella jonkin elokuvan, jossa äänitehosteilla on merkittävä rooli.

Metelistä puheen ollen naapuriin on ilmeisesti muutaman kuukauden kuluttua tulossa perheenlisäystä. Se tietää taas lisämelua. Vauva ja kolmivuotias samassa asunnossa. Kun yksi aloittaa, niin toinen yhtyy mukaan. Niinhän se menee. Ärsyttää jo valmiiksi. Tähän on kenenkään besserwisserin turha tulla sanomaan mitään vastaan.

3 kommenttia:

  1. Se selkäsäryn hetkellinen lisääntyminen voi johtua siitä että siellä on taas alkanut veri kiertämään kunnolla. Viimeksi viime viikolla niksauttaja sanoi käsittelyn jälkeen että sua voi sitten väsyttää tänään. Joopa joo, vai vielä väsyttää - tuumasin mutta kotimatkalla eivät meinanneet silmät pysyä auki, samoin kuin ei koko iltanakaan. On niillä ihme vaikutukset.
    Naapurista kuuluva meteli ei ole todellakaan mitään miellyttävää, varsinkaan silloin kun on sairas ja hermo muutenkin huonommassa kunnossa.

    VastaaPoista
  2. Aiemmin asuessamme kerrostalossa napuri aloitti siivoamisen aina klo 7 sinä aamuna, kun olisin voinut iltavuoron vuoksi nukkua pitempään. Aargh. Lasten aiheuttama melu on rasittavaa, mutta toisaalta sekin saattaa hiljetä lapsen kasvaessa. Toivotaan niin.

    Ikävintä on kuunnella viikonloppuna meihen karjuvan vaimolleen 'mä tapan sut saatanan huora', joka loppuu vasta jonkun naapurin saadessa tarpeeksi ja soittaessa poliisit hakemaan moisen tyypin.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...