maanantai 23. syyskuuta 2013

Apinoin, kun en jaksa keksiä itse

Olen edelleen hengissä, vaikka blogistanin ovet ovatkin pysyneet suljettuina muutaman päivän. Pakko kirjoittaa taas jotain (olen riippuvainen, tunnustan), mutta kun en tällä kertaa jaksa keksiä mitään omaa, kopioin Kikiltä ja Marjaanalta 32 asian listan. Selitykset tulevat sentään omasta takaa.

Laukku - Löytyy useita ja monet niistä kuuluvat Marimekko-kokoelmaani. Laukkuskaala ulottuu iltalaukusta selkäreppuun, eli joka lähtöön jotakin. Ei mulla mitään laukkufetissiä ole, mutta on ne ihan kivoja.

Lompakko - Tylsä ja tavallinen, todellakin lompakko, ei pussi. Miehen mielestä se voisi olla vähän naisellisempi, mutta minä tarvitsen jotain käytännöllistä, jossa kortti- ja lippulappukokoelma pysyy järjestyksessä.

Aurinkolasit - Pitää löytyä sekä vahvuuksilla että ilman. Molempia sortteja taitaa olla parikin kappaletta.

Korut - Jos vihkisormusta ja kelloa ei lasketa, käytän säännöllisesti lähinnä korvakoruja. Kaulakoruja aina hypistelen ja joskus jopa ostan, mutten oikein osaa käyttää niitä.

Tv - Katson nykyään niin vähän telkkaria, etten uskoisi ellen itse tietäisi asianlaitaa. Jos katson, niin sitten todennäköisesti jotain elokuvaa tai uutisia. Sarjoista minun kanssani on turha yrittää saada keskustelua aikaiseksi.

Kännykkä - Äly-sellainen ja lähes aina mukana. Hyötykapine. En pelaa pelejä.

Kengät - Erilaisia kesäjalkineita löytyy varastosta muutamankin lähikesän tarpeiksi, muunlaisia on sen verran vähemmän, että ne jopa kuluvat käytössä. Armeijassa sain ahaa-elämyksen siitä, että kenkien pitää olla hyvät jalassa, jos niillä on tarkoitus kävellä.

Tennarit - Muistaakseni en ole ikinä omistanut.

Farkut - Näitäkin löytyy muutamat. Suosikkimallini on bootcut. Kieltäydyn pukemasta päälleni sellaisia, jotka kiristävät polven alapuolelta. Ne ahdistavat. Takapuolesta kireät eivät ahdista.

mp3 - En omista. Korjaan, saatan mahdollisesti sittenkin omistaa, mutten kyllä ole nähnyt vempainta muutamaan vuoteen, eli en tarvitse.

Tietokone - Välttämättömyys. Luen ja kirjoitan. Joskus nuorempana pelasin (vähän liikaakin), mutta sittemmin olen lopettanut.

Meikit - Miehen mielestä voisin joskus meikata enemmän. Omasta mielestäni meikkaan ihan riittävästi. Ei kai sen mikään sotamaalaus tarvitse olla?

Kasvovoide - Tarpeellinen erityisesti talvella, kun iho kuivuu, mutta käytän jotain ympäri vuoden ehkä kuuminta kesää lukuunottamatta.

Deodorantti - Ei herätä mitään intohimoja suuntaan eikä toiseen, mutta on kyllä päivittäisessä käytössä.

Hammastahna - Katso edellinen kohta.

Shampoo/hoitoaine - Ei mitään tehopuhdistavaa, kiitos. Hiukset voi pestä myös pelkällä hoitoaineella, jos ne eivät ole ylimaallisen likaiset. Kokeilin taannoin Lushin palashampoota. Ihan kiva.

Saippua - Käytän lähinnä käsien pesuun. Vartalolle vain, jos on tarkoitus pestä pois suoranaista likaa, eli aika harvoin.

Tuoksu - Kenzo Flower. Olikohan se tämän niminen? No se kapea, kaareva pullo, jonka kyljessä on pitkävartinen kukka.

Mineraalivesi - Välttelen kaikenlaisia kuplajuomia, koska maha ei tykkää niistä.

Viini - Jos pitää juoda sellaisenaan, niin sitten valko- tai rose-viiniä. Punaista lähinnä ruuan kanssa, mutta viineillä on hieman samanlainen vaikutus meikäläisen mahaan kuin hiilihappojuomilla, joten ei mitään erityistä tarvetta nauttia runsain määrin.

Drinkki - Ei GT (yök!), muuten voin kyllä maistella erilaisia.

Leipä - Tummaa, kiitos! Vaaleampi sopii kyllä esim. juustojen alustaksi. Ja jos sattuu olemaan uunituoretta, se menee minkä värisenä tahansa. Kunhan ei ihan mustaksi kärventynyttä ole.

Ruoka - "Katsotaan mitä kaapista löytyy ja kokataan siitä" kuvaa aika hyvin minun tekemääni arkiruokaa.

Jäätelö - Nam! Olen aina innoissani kokeilemassa uusia makuja.

Karkit - Lähinnä suklaata.

Lakanat - Sängyssä.

Kampaaja - Joskus muinoin löysin loistavan kampaajan, joka muuten sattui olemaan mies. Sitten muutin ja harhailin, kunnes löysin täydellisen kampaajan. Sitten kampaaja muutti. Harhailin taas ja muutin ja harhailin edelleen, kunnes taas löysin sen oikean. Toivottavasti meidän tiemme eivät eroa kovin pian.

Alusvaatteet - Olen laiska ja epäromanttinen. Minulla on mm. muutamat Sloggit, joilla on ikää kymmenisen vuotta. Mitä niitä pois heittämään, kun ovat hyvin kestäneet käyttöä ja pestäkin ne voi riittävän kuumassa. Liiviostoksille äskettäin lähtiessäni mies valitti, etten ikinä osta mitään hänelle. No en! Kyllä minä niitä ihan itse käytän. Okei, on minulla jotain seksikästäkin, tunnustan, ettette ala sääliä miestä turhan takia.

Päivälehti - Luen Ylen uutisia netistä, lehteä lähinnä silloin, jos sellainen sattuu kohdalle sopivalla hetkellä.

Lehti - Tällä hetkellä en tilaa mitään, mutta harkitsen. Joskus saatan ostaa jonkin sopivan kevyen lehden irtonumeron, ei kuitenkaan seiskaa tai vastaavia. Rajansa hömpälläkin.

Sänky - Parisänky, minä vasemmalla, mies oikealla. Kunnes keksitään vaihtaa puolta.

T-paita - Kesällä käytössä päivittäin ja niitä pitää olla eri värisiä.

8 kommenttia:

  1. Minulla taitaa olla se laukkufetissi, no lievänä kai. Mutta Marimekon laukkuja on kohtuullinen kokelma pienestä isoon olkalaukkuun. Muita on joitain nahkaisia olkalaukkuja ja reppuja. Mutta huomautan, että siis esim Marimekon laukut kestävät, kuten tiedät, joten vanhimmat ovat kymmenien vuosien takaa. Odottavat vaatehuoneen hyllyllä ja joskus aina pääsevät käyttöön. Laskin huvikseni laukkujeni määrän, herttinen, en kehtaa kertoa, no olkoon, 36 kpl... apua? Eikä siinä ollut siis vielä eri paikassa säilytettävät isot kassit tai matkalaukut. Panetko paremmaksi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enpä ole laskenut laukkujani, mutta kyllä niitä aika paljon on. Äskettäin löysin varastosta laatikollisen laukkuja, jotka luulin pistäneeni kiertoon pari vuotta sitten (se oli tarkoitus), mutta siellä ne olivat. Enkä itse asiassa nytkään poistanut niitä omistuksestani. En minulla voi olla laukkufetissiä, kun kerran pystyn suunnittelemaan niistä luopumista. Toteutus vaan ei oikein näytä onnistuvan. ;)

      Poista
  2. Kai tämän voisi kopioida omaankin blogiin, kun tuntuu ettei aina keksi mitään sepustettavaa. Riippuen päänsärystä voisin tehdä tämän tänään.. jos silmämunat eivät vuoda verta.

    VastaaPoista
  3. Mielenkiintoisia juttuja..ja varsinkin muutama yksityiskohta tuli tarpeeseen, minä kun satun olemaan varsin tiedonhaluinen ihminen! ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt olen antanut jo niin paljon yksityiskohtia, että eikö se palapeli jo vähitellen ala olla valmis??

      Poista
  4. Saatan kopsaista, vaikken olekaan nainen. :]

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei paljastusten tekeminen tämän rungon mukaan ole naisten yksinoikeus, joten ole hyvä vaan!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...