keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Tunnustus


Rantakasvi Rannalta katsoen -blogista antoi minulle näin kauniin kukan. Kiitos, Rantis!

Tähän tunnustukseen ei liity mitään uteluita tai muita velvoitteita. Sen saa kuitenkin jakaa eteenpäin. Minä ojennan kukan kahdelle sanataiturille:

Careliana - Pöytälaatikko goes cyberspace vinkkinä, että lisää tekstiä odotellaan.

Mimiplato - Kertomuksia elämän varrelta, enkä ilmeisesti paljasta valtakunnansalaisuutta, jos mainitsen, että pseudonyymin takana on eräs Pappa.

*****
Löysin itseni tänään tapahtumien keskipisteestä, kun havaitsin päätyneeni yhteydenpitäjäksi työmarkkinajärjestön ja lähimmän työyhteisöni välille sekä ohjeistamaan kyseisen työyhteisön jäseniä odotettavissa olevissa tiukoissa neuvotteluissa työnantajan kanssa. Tämä ei ole ollenkaan minulle tyypillistä ajanvietettä, mutta jotenkin se tuntuu sopivan minulle kuin nyrkki silmään. Tosin nyrkkiä yritetään nyt saada osumaan työnantajan silmään. Mielenkiintoinen tilanne.

14 kommenttia:

 1. No nyt pääsee Kapinakenraali johtamaan joukkojaan - oikein antaumuksella (voin sieluni silmin nähdä sut hurmoshenkisenä The Komentajana) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo-o... Tämä kapina tullee kesälomien ansiosta täytenä yllätyksenä työnantajalle, ja hyvä niin. Me ehdimme suunnitella taktisia liikkeitä ennen hyökkäystä. *tuli, liike, suoja* ;)

   Poista
 2. Vai tiukkoja neuvotteluja on teilläkin, tuntuu, että joka puolella. Onnea vaan lakkokenraarilin hommaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä taitaa olla liikkeellä. Meillä tosin aloite tulee täysin työntekijöiden puolelta, koska havaitsimme pahan epäkohdan, joka pitää korjata jos työnantaja haluaa tiettyjen asioiden sujuvan jatkossa.

   Poista
 3. Yllättävä tunnustus. Kiitos paljon!

  VastaaPoista
 4. Täällä yksi solidaarisuusnyrkki pystyssä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eläköön vallankumous! :)

   Poista
  2. El pueblo, unido... ;-)

   Poista
  3. Minäkin tulen marssimaan!

   Poista
  4. Jee, kolme kovaa rouvaa! Kyllä siinä kuulkaas maailma pelastuu

   Poista
  5. Jes! Lisävoima on aina tarpeen!

   Poista
 5. (Poistin kommentin ja postaan sen nyt uudestaan korjattuna herättyäni siihen todellisuuteen, että tämä kohtapuoliin alkava kuukausi ei taidakaan olla heinä- vaan elokuu. Tämä kertonee jo jotain ajukoppani tilasta ja selittänee osaltaan sitä, miksei ole runoratsu liiemmin käyskennellyt viime aikoina...)

  Nooho, wow, kiitos, olenpa hurjan otettu! Olen kyllä itsekin odotellut, että milloinhan sitä uutta tekstiä tuonne pöytälootaan syntyisi... Tämä varmasti toimi just hyvänä boosterina - ehkä lähden taas ELOkuussa tarina päivässä -leikkiin! Heti alkoi ajatuksia itääkin. Kiitos siis vielä kerran!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! Haaste eli se, että joku muu antaa aiheen, johon tarttua, helpottaa huomattavasti alkuun pääsyä. ;)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...