lauantai 13. heinäkuuta 2013

Köh ja niiiiiisk!

Otsikko kuvaa viime päivien äänimaailmaa täällä sairashuoneella. Kesäflunssa on vihoviimeinen tauti, jolta toivoisi välttyvänsä, mutta muutama päivä sitten se iski eikä loppua näy vieläkään.

Taudin alkuvaihe, jolloin nenä vuotaa valtoimenaan - ja joka tällä kertaa kesti kolme päivää - on paitsi äärettömän ärsyttävä myös hämmästyttävä. Mistä se kaikki neste oikein tulee?? Eikö siitä jo kaiken järjen mukaan pitäisi seurata nestehukka, jos nenä vuotaa (ainakin) litran tunnissa? Ja se aivastelu, kun jossakin syvällä nenän sisällä on jotain äärettömän kutittavaa, joka ei suostu tulemaan ulos. Jatkuvasti pitää olla nenäliinapaketti käden ulottuvilla ja seuraava paketti valmiina odottamassa. Itse asiassa on vaikea edes tehdä mitään, kun jatkuvasti joutuu niistämään.

Kolmantena nenänvuotopäivänä mieskin alkoi uskoa, että minulla tosiaan on Tauti. Sitten hän ryhtyi kyselemaan, enkö voisi jo hillitä niistämistä, kun jatkuva niiskutus häiritsee hänen eimitääntekemistään. No, seuraavana päivänä minä sitten lopetin jatkuvan niiskuttamisen ja ryhdyin sen sijaan yskimään. Arvatkaapa tuliko siitäkin valituksia? Se hyväkäs väittää, että yskin liikaa ja hänen telkkarin katselunsa häiriintyy. KÖH!, sanon minä tuollaiselle valittajalle.

Lomaa olisi jäljellä vielä viikko. Enköhän minä siinä ajassa toivu Taudista, jottei tarvitse sairastaa työnantajan ajalla. *sarc*

6 kommenttia:

 1. Olet kyllä tunnollinen työntekijä, juuri lomallahan kuuluu sairastaa;(

  Paranemista!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minä yleensä sairasta lomalla. Enkä itse asiassa edes muista, milloin minulla viimeksi olisi ollut flunssa.

   Poista
 2. Äh, kesäflunssa on totta totisesti inhottava juttu. Sulle toivotan samaa kuin pojille aivastuksen jälkeen: "pärskyn tyrskyn ja terveydeksi" ja miehelle sanon pöh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miehestä vielä todettakoon, että jos hänellä olisi tämä Tauti hän olisi perimiehiseen tapaan Todella Sairas.

   Poista
  2. Voi ei, tämä on minun kestoaiheeni!!! Mikä ihme siinä on, että se sama tauti sattuu miehiin niin hirvittävän paljon pahempana? Jos naisella on flunssa se silti hoitaa kodin ja ruokkii lapset niistämisen lomassa. Kun miehellä on flunssa, se on tilaamassa ruumisautoa.

   Luin jostain hupaisasta 80-luvun oppaasta syynkin tälle (täytynee muuten kaivaa se esiin ja tarkistaa teoria): kun mies on tottunut olemaan "metsällä" ja poissa kotoa, se tauti on siksi hänelle raskaampi. Nainen kun kuitenkin on tottunut siellä kotosalla olemaan. Good grief!

   Poista
  3. Toivon totisesti, että mies ei saa tätä Tautia minulta. Sitä valitusta en nyt oikein jaksaisi kuunnella. Jos näin kuitenkin sattuu käymään, saatan tilata ruumisauton ihan itse. Pelotteeksi. ;)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...