torstai 4. heinäkuuta 2013

Kotona taas...

Viikko etelässä on lusittu. Viikko ilman rannekelloa, mikä oli miehelle uusi ja outo tilanne. Siis minun rannekellottomuuteni, ei hänen, ja siitä johtuva täydellinen tietämättömyyteni kellonajasta. Joutui raukka kaivamaan kännykän taskustaan, jos jostakin syystä halusi tietää ajan.

En myöskään nähnyt lämpömittaria koko aikana, minkä takia en raportoi lämpöasteista. Sen voin kuitenkin todeta, että niitä oli riittävästi, jotta saatoin kuljeskella kevyessä sinisessä kesämekossa jäätelöä syöden. Varsinkin viikon loppupuolella se oli oikein passeli asu yhdistettynä aurinkovoiteeseen. Jostakin syystä kyseinen mekko näytti keräävän huomiota, ihan positiivista sellaista, ja vastaantulijat saattoivat toivottaa hyvää päivää. Loogisesti päättelin, että aurinkolasit silmillä vaikutin varmaankin filmitähdeltä, joka lomailee incognito.

Vaa'alla en ole tohtinut vielä käydä kotiin palattua. Sen verran paikallisia herkkuja tuli nautittua sekä aamiaiseksi, lounaaksi että päivälliseksi. Tosin kun kyseessä on terveellinen välimerellinen ruoka, ei kai sen syömisestä pidä huolissaan olla. Eihän?

Aurinkovoiteen suojakerroin 30 osoittautui erinomaiseksi valinnaksi, ja voin suositella käyttämääni Lumenen aurinkovoidetta. Tämä ei ole maksettu mainos, mutta jos Lumene haluaa antaa tuotteitaan testattavaksi, voin kyllä uhrautua ja ottaa ne vastaan. ;) Ennen lomaa käyty suojakerroinjupakka ratkesi niin, että bonuslapselle leviteltiin alkupäivinä samaista kerrointa ja sitten siirryttiin astetta pienempään. Tämä tapahtui hänen äitinsä siunauksella sekä sillä sivuhuomautuksella, että pääasiassa emme maanneet rannalla, jottei kukaan nyt epäile meidän leikkineen kohtalolla. Miehelle, joka ei ikinä pala eikä siksi käytä aurinkovoiteita, kelpasi myös kerroin 30 sen jälkeen, kun käsivarret olivat jostain kumman syystä ottaneet väärää väriä heti toisena lomapäivänä.

Kameraakin käytin ahkerasti, mikä kirvoitti seurueelta sen suuntaisia kommentteja, ettei jokaista kukkivaa puskaa tms. tarvitse ikuistaa. Mutta minkä minä sille voin, että jaksan aina ihastella ylisuuria pelargonioita, puun kokoisia fiikuksia ja erinäisiä muita nimettömäksi jääneitä, loistavan värisillä kukilla koreilevia pensaita, kun taas muu seurue hädin tuskin huomaa niiden olemassaolon. Sinistäkin sinisempi meri sentään tarttui myös miesten verkkokalvoihin.

Laitan muutaman valitun otoksen näytille, kunhan saan ensin hieman käytyä läpi kuvia.

Kiitos kaikille, jotka ovat osallistuneet viikko sitten antamaani haasteeseen ja haastaneet minut kirjoittamaan! Haasteita saa edelleen antaa, jos siltä tuntuu, ja tämä koskee myös muita kuin vakiokommentoijia. Alan laatia tarinoita pienen tuumaushetken jälkeen.

11 kommenttia:

 1. Kiva kun olet palannut, tervetuloa kotiin!

  Reissu kuulostaa onnistuneelta kaiken kaikkiaan, toivottavasti olet oikei levännyt. Sinä filmitähti ;-) !!!

  Ja välimerellinen terveellinen ruokavalio saattaa ...hmmm... hieman turvottaa mutta se on vaan terveellistä, vai miten se meni. Puhun kokemuksesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli oikein rentouttava viikko. Etelän auringon alle olisi voinut jäädä pidemmäksikin ajaksi.

   Poista
 2. Mukavaa kun olet taas blogistaniassa, tervetuloa takaisin!
  Täällä on ollut kohtuullisen rauhallista, ei ole juhlia eikä muuta mukavaa kukaan järjestänyt, kai se on nämä loma-ajat;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heinäkuu on hiljaista... Pitää varmaan järjestää lomanlopettajaisbileet kuun lopussa Luostarin kellarissa. ;)

   Poista
  2. Ilman muuta! Polgalla on vielä se yleisavain ja teetettiin niitä pari muillekin, ei kerrota Ppepponelle. Kunnon kesäjuhlat, ja siellä on ihan viileääkin ja juotavaa riittää;)

   Poista
 3. Tervetuloa takaisin rakkaani ja ne rehukuvat voit unohtaa mutta siitä sinisestä mekosta kuvia kiitos ;D
  Ankeeta täällä on ollut kun et ole ollut pärmentämässä ja toivottavasti sait virtaa reissusta...sillä sitä tulet tarvitsemaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Virtaa riittää taas ja rehukuvia on luvassa toiveesi mukaan. ;D

   Poista
  2. Hemmetin nainen! Kävin katsomassa ja kommentoimassakin...ärrrhhh! ;D

   Poista
 4. Kiitos, oli ihana lukea taas pitkästa aikaa , kiva kun kaikki meni hyvin . Nyt vaan muistelemaan hetkia ...

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...