perjantai 21. marraskuuta 2014

Täällä ollaan!

Mieleeni tuli yhtäkkiä, etten ole poikennut täällä aikoihin. Että olisi jo varmaan aika antaa jotain elonmerkkejä, ellen sitten pistä pillejä kokonaan pussiin. Mutta hengissä siis ollaan edelleen, jos joku asiaa on sattunut pohtimaan. Tai sitten pätee sanonta poissa silmistä, poissa mielestä.


Mutta joo... Broilerinkasvattamosta taisin mainita joskus muinoin, ja nyt sitten tosiaan olen niissä hommissa. Ollut jo jonkin aikaa. Vähän erilaista työtä kuin entisessä paikassa ja hyvä niin. Viihdyn. Katsotaan nyt sitten kauanko tässä paikassa lopulta olen, koska kyseessä on projekti, joka ehkä jatkuu määräajan jälkeen, ehkä ei. Ei näistä ikinä tiedä. Mutta on tässä nyt ainakin muutamaksi kuukaudeksi jotain järkevää tekemistä.


Broilereista ei tällä kertaa sen enempää, kun en tuolla varsinaisen kasvattamon puolella jatkuvasti käy niitä ihmettelemässä. Joskus joku tosin eksyy tänne konttorin puolelle, ja sitten ihmetellään, että mitähän se haluaa.


Jo perinteeksi muodostunut syysväsymys on taas valloillaan. Huomasin sen tässä eräänä päivänä, kun meinasin nukahtaa istualtani keskellä päivää. Väsy ei liity työhön vaan valon puutteeseen, mutta kieltämättä se, että nykyään hiukan aiempaa pidemmän työmatkan takia lähtemään liikenteeseen aikaisemmin ja tulen vastaavasti myös kotiin myöhemmin, vie myös tehoja pois.


Ei tässä nyt kuitenkaan ollut tarkoitus alkaa valittaa, koska asiat ovat tällä hetkellä ihan hyvin, ja minusta tuntuu, että tulevaisuudenkin osalta tilanne on parempi kuin aikoihin. Ikuinen optimisti. Ai minäkö? No, ehken ikuinen, mutta aina joskus.


Tätä kirjoittamistakin voisi alkaa taas viritellä, kun viime aikoina on tuntunut, että jotain puuttuu. Jos vaikka saisi vähän ryhtiä arkipäiväänkin niin, etten työpäivän jälkeen vain jämähtäisi sohvalle odottamaan nukkumaanmenoaikaa.


Plaa, plaa, plaa... Olipa taas painavaa asiaa sanottavana.

8 kommenttia:

 1. Ei ole montaakaan päivää kun katsoin sua lukulistallani ja mietin että mitenkähän elämä kulkee. Mukavasti, ainakin siltä kuulostaa!

  Minua hymyilyttää tutkimusmatkalle lähteneet broilerit. Ehkä vielä enemmän siksi, että mulle broileri on aina vaan se höyhenetön ja päätön versio joka löytyy kaupan pakastealtaasta ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Broilerit osaa joskus olla aika vaativia. Kävelevät ovesta sisään ja sitten mietitään, miten ne saisi tyytyväisinä takaisin kasvattamon puolelle. ;)

   Poista
 2. No mutta! Mukava kun pistäydyit. Kyllä se pimeys alkaa pian hellittää, enää kuukausi talvipäivänseisaukseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä kuukausi... Missäs se minun kirkasvalolamppuni olikaan? (olin jo unohtanut koko kapistuksen)

   Poista
 3. Teretulemast takaisin!! <3
  Johan sua on odoteltukin ja mietitty että missä sä mahdat vaeltaa joten hieno juttu kun päätit palata! Met tykkäämme kovin.

  Betovjeskajan Paimenliiton psta

  - Outo Paimen -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos... Nyt pitäisi vielä saada kirjoittaminen kulkemaan entiseen malliin.

   Poista
 4. Heeei, kiva tappaa vanha tuttu :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...